2018. augusztus 23., csütörtök

A boldog könyvfüggő Book Tag


Drága Viki barátnőm folyamatosan vágja hozzám a jobbnál jobb könyves kihívásokat, így szinte agyalnom sem kell rajta, melyiket töltsem ki a sok közül. A napokban erre a book tagre hívott ki, amit ezúton is nagyon köszönök! :)



Miért szeretsz új könyveket venni?
Azért, hogy bővítsem a könyvespolcom tartalmát, de nálam nem feltétel, hogy kizárólag vadiúj példányok kerülhetnek rá. A használt, jó állapotban lévő kötetek is helyet kaphatnak rajta, azoknak is van egyfajta varázsa, nem csak a nyomdából frissen érkezetteknek.

Milyen gyakran vásárolsz új könyveket?
Változó gyakorisággal. Van, hogy hetekig egy könyvet sem szerzek be, aztán rám tör a vásárolhatnék, és minimum egy-kettő a kosaramba kerül.

Hol szeretsz jobban vásárolni, könyvesboltokban vagy webshopokban?
Könyvesboltba csak elvétve járok, a környékünkön mindössze egy-két kisebb akad, ahol nincs túl nagy választék, így marad a webshopokból való rendelés, amit sokkal jobban szeretek.


Van kedvenc könyvesboltod?
Mivel nem sűrűn járok, nincs.

Szoktál előrendelni?
Természetesen. Leginkább sorozatok esetében, amikor már annyira várom a folytatásokat, hogy majd' belepusztulok. Az Üvegtrónra ez fokozottan igaz, amint meglátom, hogy érkezik a következő rész, eszeveszett módon kattintok az előrendelés gombra.

Van havi limited?
Nincs, mert úgysem tudnám betartani. :D


Hogy állsz a könyvvásárlási tilalommal, szoktál élni vele?
Nem szoktam egyszerre túl sok mennyiséget vásárolni, szóval nem.

Milyen hosszú a kívánságlistád?
Jelenleg közel hatvan kötet található rajta, de folyamatosan változik és bővül. Azok a könyvek, melyekhez időközben hozzá tudok jutni, lekerülnek róla, helyette frissítem olyanokkal, amik épp megtetszenek.

Melyik az a három könyv (a kívánságlistádról vagy az előrendeltek közül), amit most azonnal a magadénak akarsz tudni?
Kresley Cole - Végtelen lovag
Stephanie Garber - Caraval
Victoria Schwab - Egy kegyetlen dal

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése