2018. február 12., hétfő

Valentin-napi ráhangolódás, avagy hat romantikus történet a szerelmesek ünnepére


Hamarosan itt a Valentin-nap, amikor minden a szerelem körül forog. Ha olvasással is szeretnétek fokozni a hangulatot február 14-én, ebben a bejegyzésben összegyűjtöttem hat szuper romantikus regényt, ami garantáltan megdobogtatja a szíveteket. Akár egyedül, akár a párotokkal töltitek az ünnepet, ezekben a könyvekben nem fogtok csalódni.




Cindi Madsen - Hamupipőke, menj a búsba!

A tündérmesék rajongóinak igazi csemege lehet a Hamupipőke, menj a búsba!. Cindi Madsen bebizonyítja, hogy az igaz szerelem igenis létezik, és akkor is ránk talál, amikor mi már lemondtunk róla. Egyedi, könnyed, megmosolyogtató olvasmány, remek kikapcsolódást nyújt a szürke napokon.




Emily Bold - Amikor a szerelemnek csokoládéíze van

Ha szeretitek a csokit, Emily Bold Amikor a szerelemnek csokoládéíze van című könyvét pont nektek találták ki. Édes történet szerelemről, álmokról, titkokról és egy pralinégyárról, ami betekintést enged a falatnyi finomságok készítésébe is. Vigyázat, éhesen ne kezdjetek bele! :)



J. K. Smith - Szerelem hirdetésre

Inkább a humort részesítenétek előnyben? Akkor csapjatok le J. K. Smith regényére, melyben a Szerelem hirdetésre érkezik! Kori kalandokkal teli története mindenkit levesz a lábáról, a vicces párbeszédek és szituációk pedig gondoskodnak arról, hogy ne ússzátok meg nevetés nélkül.



R. Kelényi Angelika - A grófnő árnyékában

A történelmi romantikusok kedvelőinek bátran ajánlom R. Kelényi Angelika könyvét. A grófnő árnyékában a tizenhetedik század eleji Magyarországra repíti vissza az olvasót, erős főszereplőkkel, egy izgalmas nyomozással és bimbózó románccal a középpontban. Kell ennél több?




Brittainy C. Cherry - Lebegés

Ha egy komolyabb hangvételű olvasmányra vágynátok, a Lebegéssel nem lőhettek mellé. Brittainy C. Cherry gyönyörű, fájdalommal teli alkotása hamar belopja magát a szívetekbe. Ha még nem olvastátok, mindenképpen adjatok neki egy esélyt, nem fogjátok megbánni! Imádnivaló.




Alessandra Torre - Sötét hazugságok

Egy erotikától túlfűtött, egyben fordulatos kötetet választanátok? A Sötét hazugságok épp ilyen. Alessandra Torre bámulatosan szövi a szálakat, miközben a pikáns jelenetekkel sem fukarkodik, és amikor kiderül az igazság, a feje tetejére állít mindent - a szerelmi háromszögről nem is beszélve...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése