2019. június 23., vasárnap

Halloween Book Tag


Viki barátnőm - akinek ezúton is köszönöm a kihívást - még valamikor az ősidőkben hívott ki erre a tagre, és (bár az időpont talán nem a legmegfelelőbb) a napokban kedvet kaptam hozzá, hogy csapjak egy fergeteges partit a kedvenc természetfeletti lényeimmel. Borzongásra fel! :)




Fekete, háromlábú üstben fortyogó zöld trutyi, népszerű díszlet egy Halloween partyn, de dukál hozzá egy gonosz, bibircsókos banya is. Egy könyv, amiben boszorkány szerepel. Nem gond, ha kedves és nincsenek bibircsókjai! 
A Hex Hall sorozat sokatok kedvence, és nekem is a cserfes Sophie jut kapásból eszembe, ha boszorkányokról van szó. Nagyszájú és belevaló, és cseppet sem bibircsókos.




A vámpírok báljáról elkóborolt, magányos alakok is feltűnnek ezen az éjszakán, talán még egy italra is meghívnak téged. Remélem, nem fokhagymás lángost vacsoráztál. Nem tenne jót a barátságotoknak. Neked melyik a kedvenc vámpíros történeted, kivel koccintanál szívesen? 
Egy időben rajongtam a vámpíros történetekért, különösen a Vámpírnaplókért, és persze az Alkonyatért is odáig voltam anno, de nincs kedvencem, és manapság csak elvétve akad a kezembe egy-egy vérszívókról szóló könyv, és abban sem kifejezetten főszereplők, ám magával a nagy Drakulával szívesen eldiskurálnék egy pohár pezsgő mellett. (Feltéve, hogy ő nem engem tekintene ivóforrásnak.)




Egy zombi még nem csinál apokalipszist, aggodalomra nincs okod! Felbukkanásának az oka, hogy ő is hivatalos a partyra. Neked ki szerepel a vendéglistádon? 
R az Eleven testekből mindenképp rajta lenne. Már látom is magam előtt, ahogy jókat hörögnénk együtt.



Azon pedig végképp ne lepődj meg, ha éppen egy vérfarkas/farkasember környékez meg. Ahol vámpírok vannak, ott nemsokára farkasok is tiszteletüket teszik. 
Lord Conall Maccon nem maradhatna ki ebből a buliból Lélektelen feleségével, Alexiával karöltve, és persze Lyall professzort sem hagynám ki a jóból, mert neki is kell néha egy kis kikapcsolódás.




Ha egy szellem is részt vesz a partin, tuti, hogy haláli lesz! Melyik szellemet hívnád meg? 
Craddock McDermott a kisatírozott fekete szemével és A szív alakú dobozával szerintem sokakra ráhozná a frászt, de őt tuti meghívnám egy kis rémisztgetésre, bármennyire is utálom. Csak nehogy eluralkodjanak rajta a gyilkos ösztönök...




És te minek/kinek öltöznél? Melyik könyv szereplőjét személyesítenéd meg legszívesebben? 
Ha már boszorkányok éjszakája, akkor csakis Feketecsőrű Manon lennék az Üvegtrónból. Ide azokat a vasfogakat és -körmöket!




Nincs Halloween horror nélkül. Mondj egy könyvet, ami félelmet keltett benned! 
A Madarak a dobozbant eddig semmi sem volt képes überelni, továbbra is életem leghátborzongatóbb olvasásélményének tartom. A hideg kiráz, ha csak rá gondolok...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése